Termeni si Conditii

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constituie acordul legal dintre dvs. si SDG LC Auto SRL. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: https://www.sdgdezmembrari.ro/ (“Website-ul”). Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website cumpararea produselor inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Definitii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:
Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul, fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile SDG LC Auto SRL, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica, care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.
Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.

Pagina SDG LC Auto SRL – site-ul www.sdgdezmembrari.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.sdgdezmembrari.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.
SDG LC Auto SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile.
Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati, in orice mod, Website-ul.

3. Scopul urmarit

Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.
Website-ul contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, SDG LC Auto SRL nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea SDG LC Auto SRL si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusiv, dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala.

4. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.
Un Utilizator, persoana juridica, poate avea mai multe conturi, doar in cazul in care poate dovedi ca acestea sunt create pentru a deservi filiale sau puncte de lucru diferite ale Utilizatorului.
In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, SDG LC Auto SRL va avea dreptul neingradit de stergere a acestora.

5. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

SDG LC Auto SRL proceseaza datele personale ale Utilizatorilor sai in concordanta cu Politica de confidentialitate.

6. Modificarile prezentului document

SDG LC Auto SRL isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.
Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.