Despre noi

SDG Dezmembrari Galati e specializata in comercializarea pieselor auto din dezmembrari. Piesele sunt originale provenite de la masini dezmembrate precum: Audi, Dacia, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Land Rover, Mazda, Opel, Mercedes Benz, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, VW. Avem o gama variata de piese auto din dezmembrari la preturi acccesibile

Echipa noastra de mecanici e caracterizata de seriozitate, profesionalism si promptitudine. Dorim sa oferim fiecarui client nu doar piesa auto de care are nevoie, ci si increderea noastra si seriozitatea la pachet. Piesele sunt livrate in toata tara, prin curier rapid. Pentru orice piesa cumparata se ofera factura si garantie.

Raspundem la orice intrebare, in cel mai scurt timp posibil:

Telefon: Call Center - 0751 576 268 Andrei - 0744 145 123

Despre noi SDG Dezmembrari Galati

Valorile noastre

Calitate

Calitate

Piesele pe care le comercializam sunt originale si de calitate. Fiecare piesa in parte este verificata si pastrata in conditii optime de siguranta. Echipa noastra de mecanici se asigura ca piesa functioneaza perfect si poate fi pusa spre vanzare. Piesele sunt pastrate intr-o hala special amenajata, fara a fi expuse la conditiile de afara.

Consultanta

Consultanta

Stam la dispozitia clientului pentru a-i oferi piesa corecta si informatiile de care are nevoie. Il indrumam in procesul de alegere si ii oferim sfaturi legate de piesa auto de care are el nevoie. Fie prin telefon, fie pe site sau direct la parcul auto ne dăm toată silința să-l ajutam pe client sa gaseasca ceea ce cauta.

Promptitudine

Promptitudine

Raspundem prompt nevoilor clientilor si la orice intrebare legata de piesele pe care le comercializam. Livrarea pieselor se face la 1-2 zile de la preluarea comenzilor, prin curier rapid, oriunde in tara.

Credibilitate

Credibilitate

Increderea pe care o oferim e cea care ne-a creat un nume bun printre clientii nostri. Serviciile pe care le prestam sunt de calitate si facute cu mare responsabilitate. Seriozitatea cu care lucram poate fi dovedita de testimonialele clientilor nostri (review client).

Parcul SDG Dezmembrări Galați

Ce piesă cauți?

Sau sună la: 0744 145 123