SDG LC Auto S.R.L., colector autorizat APM, ridicam autoturisme, pentru programul rabla 2024

Sună acum
sau conctactează-ne pe WhatsApp

Parc autorizat, colectam autoturisme in vederea radierii pentru program RABLA.

Campania se desfasoara pentru zona judetului Galati, Braila, etc cu indeplinirea normelor de legislatie in vigoare.

Detalii referitoare la pret

Pretul oferit pentru autoturismul care se doreste colectat este in functie de anul, si starea autoturismului, pentru cele fabricate pana in anul 2000, pretul oferit este de fier vechi 200 - 300lei (in functie de greutatea masinii, la care se face scazamant plastic, lichide, sticla, textil, etc).

Pentru autoturismele fabricate dupa anul 2000 pretul se negociaza in functie de starea masinii, intre 500 si 10.000lei.

Transport

Transportul de la amplasamentul in care se afla autoturismul pana la parcul nostru este GRATIS pentru autoturismele aflate in raza orasului Galati, pentru cele aflate in judet, transportul se face contra cost in functie de kilometrii parcursi, si de starea de deplasare a masinii (daca are roti blocate, lipsa, etc).

Conditii de colectare

Pentru persoanele fizice sunt necesare 3 documente:

  • carte de identitate
  • talon
  • certificat de inregistrare

Pentru persoanele juridice sunt necesare 5 documente

  • certificat inregistrare
  • carte de identitate a imputernicitului
  • imputernicire
  • talon
  • certificatul de inregistrare a masinii

*In cazul proprietarilor care nu sunt inregistrati pe talon va trebui sa faceti DOVADA dreptului de proprietate asupra autoturismului (dupa caz: contract de vanzare cumparare stampilat de primarie, procura notariala, certificat de mostenitor, etc).
*In cazul persoanelor juridice, trebuie sa ne elibereze factura fiscala si bon pentru scoaterea din evidenta contabila a autoturismului care se doreste radiat.

Documentele care se vor elibera in vederea radierii, si a participarii la programul RABLA

  • Contract de vanzare cumparare
  • Certificat de distrugere

*Fiecare document in 3 exemplare

Demersuri necesare pentru radiere, DUPA obtinerea contractului de vanzare cumparare si a certificatului de distrugere

Pasul 1

Actele in original (talon, certificat de inregistrare, numere inmatriculare) vor ramane la dumneavoastra, si se predau impreuna cu 1 exemplar contract vanzare cumparare si 1 exemplar certificat de distrugere la Politie (Serviciul regim permise și înmatriculări) a judetului de care apartineti.* **

*Atentie, trebuie programare! Programarea pentru judetul Galati o puteti face accesand acest link https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/17/vehicleDeactivation
*
Venim in sprijinul dumneavoastra cu Radierea la Politie (Serviciul regim permise și înmatriculări) - tarif radiere politie 100lei.

Pasul 2

Dupa ce obtineti radierea de la Politie, cu documentul de radiere, 1 exemplar contract vanzare cumparare si 1 exemplar certificat distrugere, mergeti la serviciul finante de care apartineti pentru a scoate din evidenta dumneavoastra autoturismul radiat.*

*Acest pas se poate face si online accesand urmatorul link https://www.primariagalati.ro/portal/act/presa/solicitare_3.pdf

ATENTIE

Pentru programul RABLA inainte de a incepe demersurile cu parcul autorizat pentru colectare, aveti nevoie de acordul dealer-ului auto pentru a incepe demersul!

Nu ne asumam raspunderea in privinta accesarii programului RABLA, acest aspect trebuie sa il clarificati cu dealer-ul de la care doriti sa achizitionati masina!

Termeni si conditii valabili la data publicarii pe site 17 ianuarie 2024, si se pot schimba in functie de modificarile legislative sau alti factori care influenteaza acest program!

Certificari

Sună acum
sau conctactează-ne pe WhatsApp